Patrioții

Andrei Lupu (REPER) și Alexandru Muraru (PNL) îl vor pe George Simion la secție pentru că luptă pentru români

George Simion le dă o replică acidă deputaților Andrei Lupu (REPER) și Alexandru Muraru (PNL), care își doresc să îl vadă pe liderul AUR la secție din simplu motiv că luptă pentru români.

George Simion la secție… Și-o doresc mulți, de la Ciolacu și Ciucă până la, mai nou, Andrei Lupu. Dacă nu știți cine e, nu e nicio pierdere. Este deputat REPER cu mai multe luări de cuvânt pe siteul Digi24.ro, cred, decât în Parlament. Din seria, cum să dăm în AUR de frică, Andrei Lupu publică un editorial pe siteul mai sus amintit în care nici el nu înțelege, cred, ce vrea exact să spună…

George Simion la secție, este dorința sa. Pentru ce? Pentru că, spune acesta, ”Legea e aceeași pentru toți și toți suntem egali în fața legii”. Și, mă vrea la secție pentru că sunt periculos pentru societate și opinia publică. Așa spune el, pe siteul Digi24.ro, publicație, printre altele, care îi oferă spațiu editorial și oferă și altora acest privilegiu.

Datele publice spun însă că, în schimbul acestor spații editoriale, siteul televiziunii cu acelați nume a încasat minim un milion de euro în trecut. Să fie bine, să fie rău? Judecați voi!

George Simion la secție pentru că…luptă pentru români?

Revenind la George Simion la secție, bănuiesc că domnișorul Andrei Lupu dorește acest lucru pentru că subsemnatul deranjează. Subsemnatul se luptă pentru români și vrea dreptate. Subsemnatul nu se ascunde și deschide gura, oriunde ar fi, și cere respectarea legilor.

Da, subsemnatul George Simion îi sperie pe actualii conducători ai țării, care au dus România în prăpastie. Ce nu înțeleg este cum Andrei Lupu, aflat, teoretic, în opoziție, ca și George Simion, ca și AUR, ca și partidul REPER, îi ia apărarea lui Marcel Ciolacu, tot într-un editorial publicat pe siteul Digi. Vă las mai jos un fragment dintr-un alt text de-al său:

”Toată opoziția se concentrează pe a-l critica pe Marcel Ciolacu. Și dă-i și luptă și dă-i și înfierează la PSD din toate pozițiile. Doar că e greșit”.

Să fie Andrei Lupu doar o altă ”armă„ scoasă la înaintare de PSD? Chiar așa frică să vă fie, domnilor, de AUR? Chiar așa rău vă sperie gândul că în 2024 pierdeți ciolanul? Se strânge lațul și recurgeți la toate metodele de intoxicare a opiniei publice? Lăsați, domnilor, românii să decidă!

Muraru cel mic vorbește din nou

Un alt editorialist Digi24.ro este Alexandru Muraru, deputat PNL. PNL care, alături de PSD, știm cu toții unde au dus România, la marginea Europei și la fundul sacului.

Așa cum ne-a obișnuit deja în ultimii ani, fratele mai slab din dinastia Muraru a vorbit iar fără să gândească. Nu putea să scape el ocazia să elucubreze tot felul de aberații despre Caravana Medicală AUR. Aș pune chiar pariu că nu a dormit 3 zile și 3 nopți de fericire când a auzit de dosarul penal.

Ce a spus domnul Muraru? Printre altele, că „procurorii, Poliția și Jandarmeria au protejat prin inacțiune AUR și ceilalți extremiști”. Ar fi amuzant dacă nu ar fi de plâns. Nu voi, așa-zișii liberali, controlați, Alexandre, ministerul de interne din 2019 încoace?

După 34 de ani în care cloaca PSD și PNL a controlat tot, de la procurori, poliție la Jandarmerie, și a făcut ce a vrut prin țară, acum tot ei dau vina pe noi. Ne-au furat, s-au îmbogățit, n-au intrat la închisoare și tot ei au tupeul să se victimizeze acum.

Ne dați lecții de democrație?

Hai să îți zic eu, Alexandre, cum stă treabă de fapt. N-ați făcut nimic pentru popor, ba l-ați ținut în mod voit într-o stare de sărăcie perpetuă în timp ce vestiții voștri politicieni au băgat mâna în sac cât au putut, de dragul justiției poetice cu iz de Dâmbovița.

Și acum aveți tupeul nemărginit să ne dați nouă lecții de democrație? Tocmai voi cei care ați dat un nou sens cuvântului „hoție”?

Ați produs infractori pe bandă rulantă, de parcă v-ați înscris într-o cursă-maraton a Mafiei. Sorin Frunzăverde, Călin Popescu Tăriceanu, Vasile Blaga, Adrian Videanu, Cristian David, Bogdan Olteanu, Dan Motreanu, Varujan Vosganian, Gheorge Pogea, Theodor Atanasiu, Decebal Traian Remes, Tudor Chiuariu, Florin Cîtu. Doar câteva exemple de liberali pur-sânge, colegi de-ai tăi, mai vechi sau mai noi, care și-au sacrificat portofelele pentru democrația românească.

Dacă ați avea vreo urmă de integritate, v-ar fi rușine să mai deschideți gura. Ba, poate chiar ați lucra un pic să vă ajutați semenii. Dar sunteți toți o apă și-un pământ așa că îi sfidați în continuare pe români, crezând că sunteți de neatins.

Importanța alegerilor din 2024

Înțeleg complet de ce iți este frică de AUR, domnule Muraru de la Iași. Nu pentru că îți pasă de democrația din România. Nici vorbă! Ție și altora ca tine vă e frică de furia poporului român! Și atunci, mă întreb eu, de ce să iți fie teama daca știi că nu ai greșit cu nimic? Sau poate că ai greșit ascultând ordine de la stăpânii tăi externi.

Vă spuneam, într-un text recent aici, pe site, nu plătit la Digi24.ro, că alegerile din 2024 sunt despre România stăpână pe viitorul ei sau România Holding S.A., cu capital strain.

Asta ne face huliți de unii, la noi în țară. Partea mare și sănătoasă a României știe sau simte adevărul: că suntem pentru binele ei. Că vrem să o guvernăm eficient, spre redobândirea suveranității.

Pentru copiii ei și pentru viitorul lor liber. Nu sunt despre a opta între un partid sau altul. Și nici despre George Simion la secție…”, a scris Simion.