Patrioții

Andrei Hangan(AUR): premierul folosește banii românilor pentru campania internă PNL

Acuze cu iz penal vin asupra lui Florin Cîțu din partea senatorilor AUR. Andrei Hangan consideră că la momentul de față premierul Florin Cîțu utilizează funcția publică și banii din bugetul de stat pentru a-și consolida poziția în interiorul PNL, în perspectiva alegerilor interne din toamnă.

„Florin Cîțu este prim-ministrul României și nu se află în concediu. El ar trebui să fie în fiecare zi la guvern și să lucreze în interesul românilor dar nu vedem așa ceva. Deși își primește în fiecare lună salariul acesta se află, împreună cu Ludovic Orban, în plină campanie electorală internă. Se face acest lucru pe timpul și pe banii românilor, practic vorbim despre utilizarea ilegală a funcției publice și a banilor publici.

Florin Cîțu se folosește de asemenea de poziția pe care o are în guvern pentru a direcționa bani sau a promite direcționarea lor pe criterii politice și către cei care îl vor susține în bătălia internă. Autoritățile statului ar trebui să își facă treabă și să oprească acest lucru acum, căci după ce faptele au fost realizate paguba a fi greu de recuperat.

La momentul de față s-au oprit aproape toate investițiile publice și puținii bani care mai sunt se dau numai către cei care știu cu care din tabere să se afle. Nu mai vorbim acum despre faptul că banii românilor nu se trimit către toate primăriile dar mai ales că banii se trimis numai către anumite primării din interiorul PNL” a declarat Andrei Hangan, senator AUR.