Patrioții

Andrei Hangan (AUR): vreau să-i asigur pe români că, atât eu, cât și colegii mei din AUR, vom munci mai mult și vom depune mai multe eforturi pentru a servi interesele României și alea românilor

Odată cu începerea unei noi sesiuni parlamentare, doresc, prin intermediul acestei declarații politice să punctez câteva aspecte importante.

Anul care a trecut a cuprins multe momente dificile și încercări pe care le-am depășit împreună.

Am asistat cu toții la instaurarea unei dictaturi pe baza certificatului verde. Am văzut cum românii nu primesc suficient sprijin din partea statului, ba chiar sunt sabotați de propriii guvernanți. Amintim aici perioada prelungită a crizei multiple – sanitară, socială și economică, provocată de conflicte politice care aveau la bază orgolii imense și ambiții mărunte.

De asemenea, am observat cum indiferența și cinismul au atins cote maxime, în congruență cu inflația, cu deficitul bugetar și cu scumpirile masive.

Totuși, este nevoie ca situația României să se îmbunătățească semnificativ anul acesta.

Personal, mi-am concentrat activitatea asupra asupra problemelor care necesitau soluționare urgentă. Astfel, nici în această nouă sesiune parlamentară nu doresc să fac promisiuni mărețe, dar vreau să-i asigur pe români că, atât eu, cât și colegii mei din AUR, vom munci mai mult și vom depune mai multe eforturi pentru a servi interesele României și ale românilor!

Îmi doresc să fac un apel către toți românii și să le mulțumesc pentru încrederea acordată, asigurându-i că orice demers care vizează binele lor și al țării va fi prioritar pentru noi, parlamentarii AUR!

Românii au dreptul să trăiască mai bine. Ca unic partid de opoziție, noi vom sta în continuare alături de români și de România!

Vă mulțumesc.

Senator HANGAN Andrei