Patrioții

Andrei Hangan (AUR): România este sub asediul ilegal și neconstituțional al grupului de interese sau al coaliției mafiote PNL-PSD

Într-o declarație politică, senatorul AUR Andrei Hangan a reiterat faptul că Alianța pentru Unirea Românilor este singurul partid care luptă împotriva asediului mafiot – AUR a sesizat Curții Constituționale neconstituționalitatea comasării alegerilor locale cu cele europarlamentare. În acest context, Hangan solicită judecătorilor CCR să se pronunțe asupra acestei sesizări, în conformitate cu legea și cu spiritul constituțional.

„Doresc să vă aduc astăzi în atenție o realitate cruntă: România este sub asediul ilegal și neconstituțional al grupului de interese sau al coaliției mafiote PNL-PSD. În ultimele zile, am fost martorii unui adevărat complot orchestrat de cei aflați la putere, care încearcă să submineze principiile democratice și statul de drept.

Este evident pentru toți că grupul de interese PNL-PSD acționează în interesul propriu, ignorând voința poporului și sfidând legile țării. Refuzul judecătorilor de la Curtea Constituțională de a răspunde la sesizarea noastră privind neconstituționalitatea comasării alegerilor locale cu cele europarlamentare este doar un exemplu al modului în care acești politicieni corupți și-au întins tentaculele în instituțiile statului pentru a-și consolida puterea.

În fața acestei amenințări la adresa democrației noastre, noi, membrii AUR, ne angajăm să luptăm cu toate mijloacele legale pentru a apăra valorile fundamentale ale statului de drept și pentru a restabili ordinea constituțională. Nu vom sta cu mâinile în sân în fața abuzurilor și încălcărilor flagrante ale legii comise de coaliția mafiotă PNL-PSD.

Este imperativ să subliniem faptul că, această comasare a alegerilor locale cu cele europarlamentare este un act neconstituțional și antidemocratic. Această manevră cinică este o încercare clară de a manipula procesul electoral și de a submina voința poporului. Prin acest gest, coaliția mafiotă PNL-PSD arată disprețul total față de principiile democratice și față de cetățenii acestei țări.

Facem un apel solemn către judecătorii Curții Constituționale să își facă datoria și să se pronunțe asupra sesizării noastre în conformitate cu legea și cu spiritul constituțional. Poporul român are dreptul să știe că instituțiile statului sunt în slujba sa și că niciun grup de interese nu poate acționa deasupra legii.

Este timpul să ne arătăm hotărârea în fața acestei amenințări la adresa democrației și statului de drept. Nu vom tolera abuzurile și corupția perpetuate de coaliția mafiotă PNL-PSD. Ne angajăm să luptăm pentru adevăr, justiție și pentru respectarea voinței poporului român”, a declarat Andrei Hangan.