Patrioții

Andrei Hangan: AUR nu renunță la luptă. Solicităm Avocatului Poporului să conteste la CCR ordonanța comasării alegerilor europarlamentare cu cele locale

Într-o declarație politică, senatorul AUR Andrei Hangan a reiterat faptul că Alianța pentru Unirea Românilor nu renunță la luptă pentru respectarea drepturilor cetățenilor români. Astfel, AUR a solicitat din nou Avocatului Poporului să conteste la CCR ordonanța comasării alegerilor europarlamentare cu cele locale.

Stimați colegi,

          Îmi exprim, astăzi, profundul meu angajament și al partidului AUR față de drepturile fundamentale ale cetățenilor României. Suntem aici să nu rămânem indiferenți la abuzurile făcute de PSD și PNL, „marea coaliție” de guvernare, formată din două partide care au neglijat cu nerușinare voința poporului.

          Și… mai rău, încă o fac.

Cererea noastră către Avocatul Poporului: contestarea ordonanței privind comasarea alegerilor

          Am ajuns într-un moment crucial pentru democrație, unde interesele partinice au primat asupra principiilor fundamentale ale sistemului electoral. Astăzi, în numele AUR, solicităm Avocatului Poporului să conteste la Curtea Constituțională a României ordonanța comasării alegerilor europarlamentare cu cele locale. Aceasta este o bătălie pentru integritatea sistemului democratic și o apărare hotărâtă a drepturilor cetățenilor de a alege.

Refuzăm să cedăm: luptăm până la capăt pentru ai noștri români!

          Când drepturile fundamentale ale cetățenilor sunt amenințate, AUR nu se retrage în umbră. Refuzăm să cedăm și ne angajăm să luptăm până la capăt pentru români. Partidele de la guvernare ar trebui să reprezinte voința poporului, nu să o împiedice și să o pervertească în interes propriu.

          AUR este glasul cetățenilor, reprezentând interesele reale ale oamenilor din această țară. În contrast cu PSD și PNL, care au uitat de unde au plecat și pentru cine lucrează, AUR este în slujba poporului și ne-am asumat misiunea de a restabili demnitatea și transparența în instituțiile statului.

Luptăm pentru o democrație autentică: Fără comasări, fără abuzuri!

          Românii merită o democrație autentică, în care alegerile să reflecte voința liberă și nealterată a poporului. Comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale reprezintă o încercare cinică de a distorsiona acest proces democratic. AUR se opune acestui abuz, pledând pentru respectarea voinei cetățenilor și pentru o guvernare responsabilă.

Angajamentul nostru: cetățenii înainte de interese partinice!

          În încheiere, vreau să subliniez clar: AUR nu se va opri niciodată din lupta pentru drepturile și libertățile fundamentale ale românilor. Suntem cu voi, suntem pentru voi, și ne angajăm să fim vocea și apărătorii autentici ai cetățenilor în aceste vremuri critice.

AUR: Pentru o Românie dreaptă, responsabilă și democrată!”, a declarat senatorul Andrei Hangan.