Patrioții

Andrei Hangan (AUR), manifest pentru o politică responsabilă, orientată spre o guvernare eficientă și autentică, în interesul cetățenilor

Senatorul Andrei Hangan a lansat un manifest pentru o politică responsabilă, transparentă și orientată către interesele cetățenilor. Într-o declarație politică, domnia sa a afirmat că, în timp ce partidele PSD și PNL se concentrează pe jocuri politice, AUR se orientează către nevoile reale ale cetățenilor. Prin urmare, subliniază Andrei Hangan, „este momentul să facem o schimbare reală și să ne dedicăm cu adevărat intereselor dumneavoastră. AUR este un partener de încredere pentru cetățeni, un aliat în lupta pentru dreptate, prosperitate și o politică transparentă”.

Astăzi, în fața acestui august for parlamentar, ne adunăm pentru a reflecta asupra realității politice din România, o realitate marcată de acțiunile contradictorii ale coaliției PSD-PNL și prezența hotărâtă a AUR alături de români. Sub deviza „Sus inimile!”, privim cu atenție la modul în care actualii conducători au gestionat destinele națiunii noastre și în ce fel AUR a reușit să se situeze în apropierea aspirațiilor cetățenilor.

          În ultima perioadă, coaliția PSD-PNL a captat atenția publică prin jocurile electorale pe care le-a desfășurat. Ne confruntăm cu o abordare a politicii bazată pe interese de partid, care pare să uite că esența mandatului parlamentar este să slujească poporul. Jocurile politice nu fac decât să submineze încrederea cetățenilor în instituțiile statului și să alimenteze disensiunile în societate.

          Pe de altă parte, AUR se distinge prin implicarea activă și fermă alături de români. Această mișcare politică a demonstrat că poate fi o voce autentică pentru cetățeni, reprezentând interesele acestora în fața puterii.

          Este timpul să ne întrebăm cu toții: Ce facem pentru români și cum ne îndeplinim mandatul primit de la ei? Coaliția PSD-PNL este preocupată de jocuri și manevre politice, în timp ce AUR este orientat către nevoile reale ale oamenilor.

          În planul economic, coaliția PSD-PNL a arătat o preocupare discutabilă pentru bunăstarea cetățenilor. Politicile fiscale și deciziile economice au dus adesea la beneficii limitate pentru populație, în timp ce AUR a pledat pentru măsuri concrete de sprijinire a românilor, reducerea birocrației și încurajarea antreprenoriatului.

          În domeniul sănătății, coaliția PSD-PNL a lăsat de multe ori sistemul medical vulnerabil. În schimb, AUR s-a implicat activ pentru o gestionare mai eficientă a crizei de sănătate și pentru protejarea intereselor și sănătății românilor – să nu uităm efortul AUR privind caravana medicală prin țară. Ei ce au făcut? Nimic.

          Doresc să fac un mesaj pentru cetățeni:

          Este momentul să facem o schimbare reală și să ne dedicăm cu adevărat intereselor dumneavoastră. AUR este un partener de încredere pentru cetățeni, un aliat în lupta pentru dreptate, prosperitate și o politică transparentă. Împreună, susținem dezvoltarea și promovăm valorile autentice care definesc România.

          Astăzi, prin această declarație politică, vreau să lansez un manifest pentru o politică responsabilă, orientată spre o guvernare eficientă și autentică, în interesul cetățenilor.