Patrioții

Andrei Hangan (AUR): Cine vrea să ne lase fără identitate?

Partidul Național Liberal mai este național doar cu numele. Reprezentanții săi sunt aidoma celor din USR-PLUS care se întrec în propuneri și inițiative legislative care aduc atingeri ființei acestui popor. Se pare că pe toți acești politruci îi deranjează identitatea și simboluri noastre, ale românilor. Altfel, cum s-ar putea explica faptul că au scos tricolorul de pe cartea de identitate? Cine suntem noi, cetățenii cărui stat?

Este vorba despre un proiect deocamdată pilot, după cum ne-a informat ministrul Lucian Bode, care demarează la Cluj, orașul „ilustrului” liberal Emil Boc. Sperăm că, până la definitivarea acestei cărți de identitate, cei responsabili de modificări să ne explice:

  • De ce nu apare tricolorul?
  • De ce a fost înlocuit SEX cu GEN?
  • De ce nu a existat o dezbatere publică înainte de a începe emiterea noilor buletine?
  • Este acesta încă un pas înainte spre ștergerea identității naționale și reeducarea populației

Iată cum devine tot mai clar faptul că este mare nevoie de un partid naționalist, care să lupte pentru cauzele și interesele tuturor românilor. Acest partid există și noi, parlamentarii AUR, vom depune toate eforturile astfel încât Alianța pentru Unirea Românilor să aibă majoritatea în Parlament după alegerile din 2024, astfel încât toți acești trădători de neam și de țară să fie îndepărtați de la putere până nu este prea târziu.