Patrioții

Andrei Hangan (AUR): Cerem Guvernului Ciucă să renunțe la utilizarea excesivă și nejustificată a ordonanțelor de urgență!

Senatorul AUR Andrei Hangan a solicitat Guvernului Ciucă, în cadrul celei mai recente intervenții în Senatorul României, să renunțe la utilizarea excesivă și nejustificată a ordonanțelor de urgență și să dea dovadă de transparență. Declarația a fost făcută în contextul în care actuala coaliție refuză să prezinte public propunerile privind modificarea Codului Fiscal.

Ne apropiem cu pași repezi de încheierea acestei sesiuni parlamentare și pot spune tare și răspicat că atât eu, cât și colegii mei din AUR ne-am îndeplinit angajamentele pe care ni le-am asumat față de cetățenii care ne-au acordat votul lor de încredere.

În schimb, nu pot spune același lucru despre celelalte formațiuni politice. Mă voi raporta la acțiuni, fapte și măsuri concrete luate de către partidele aflate în coaliția guvernării. Din păcate… nimic nu a fost constructiv. Și o spun cu asumare!

Nimic pentru români, nimic pentru nivelul lor de trai, pentru comunitate per total, pentru apărarea intereselor naționale, pentru țară… nimic, nimic și iar nimic. Totul a vizat interesele proprii ale celor aflați la butoane!

Am vorbit de-a lungul acestei sesiuni despre multe aspecte care am crezut că necesită atenție maximă. Am ridicat semnale, am demarat, după caz, inițiative legislative și am înaintat întrebări sau interpelări miniștrilor care se fac că muncesc.

Până acum, totul a fost în zadar. Nicio schimbare. Aceeași indolență continuă, care persistă sfidător la adresa României și cetățenilor săi. Însă nu ne vom opri! Nici eu, nici colegii mei!

Odată cu încheierea acestei sesiuni, cer, alături de colegii mei din partid, Guvernului Ciucă să renunțe la utilizarea excesivă și nejustificată a ordonanțelor de urgență!

Stimați guvernanți,

Haideți în Parlamentul României și prezentați modificările propuse la Codul Fiscal!

          Coaliția actuală, care se bucură de majoritate confortabilă în forul legislativ, este una toxică, din nefericire. Cu toate acestea, vă rog, stimați colegi: Asumați-vă schimbările preconizate, și, mai ales, oferiți explicații românilor! Nu mai fugiți, nu mai evitați dezbaterile publice și fuga aceasta continuă de popor! Totul este la vedere, oricât ați încerca să mascați.

          Vreți să modificați taxele și impozitele? Realizați acest lucru transparent, în fața românilor!