Patrioții

Rodica Boancă(AUR): De la dictatura medicală la dictatura militară?

În acest moment, după o perioadă îndelungată de timp, românii au scăpat de dictatura medicală, însă, nu au apucat să se bucure de libertatea recâștigată. Mai mult decât atât, Guvernul lucrează la o noua stare în care va intra România, și anume o starea de criză. Trecem cu pași rapizi de la o dictatură la alta, în care drepturile noastre fundamentale garantate de constituție ne sunt încălcate.

În acest sens, Rodica Boancă, senatoare AUR, aduce în fața românilor jaful medical USR- PNL, la actual jaf militar în fruntea căruia se află Nicolae Ciucă și Klaus Iohannis.

Spală-te pe mâini, poartă mască, nu-ți vizita părinții și bunicii, nu ieși din casă… Se împlinesc aproape 10 ore de când românii pot spune că și-au recâștigat libertatea, că au scăpat de dictatura medicală, însă nu ne putem bucura pe deplin de toate drepturile noastre fundamentale, garantate de constituție, pentru că sistemul lucrează la capacitate maximă și “o pune” de o nouă dictatură: de această dată, una militară.

Prin dictatură se înțelege un regim politic în care societatea nu mai dispune de mecanisme capabile să controleze puterea politică și prin urmare, un popor este condus forțat de către o persoană, un partid, sau un grup de oameni. Dictaturile de regulă nu țin cont de drepturile omului, scopul lor fiind menținerea puterii. Spre deosebire de democrație, în dictaturi nu există alegeri libere, nici opoziție recunoscută de către putere. Vă sună cunoscut toate aceste caracteristici? Nu le trăim noi zi de zi?

Din punct de vedere marxist, prin dictatură se înțelege o formă a dominație a unei sau unor clase sociale într-o anumită orânduire socială. Guvernanții din ziua de astăzi au dus didactura la alt nivel… ei domină practic o întreagă tară, nu doar o clasă socială. Lenin sau Karl Max și mai nou Vladimir Putin, ar fi invidioși pe dumneavoastră.

În laboratoare din spatele acestor uși închise, unde bineînțeles că reprezentanții Alianței pentru Unirea Românilor nu pot filma pentru că noul regulament le îngrădește acest lucru, se pregătește o Ordonanță de urgență care să legifereze această nouă dictatură. Se pregătește o nouă încălcare a Constituției prin introducerea unei noi stări: aceea de criză. Cu alte cuvinte, de la starea de urgență și alertă trecem la starea de criză, la fel de repede cum materia trece în natură prin stările de agregare, solidă, lichidă şi gazoasă, sau cum Iohannis trece de la golf la schi sau din Germania în Egipt.

Această găselniță a guvernului trădător desigur că, nu se regăsește în Constituția României și de aceea trebuie să o legifereze cât mai repede. Mai recunoaște cineva faptul că România este stat de drept, democratic şi social, în care demnitatea omului, drepturile şi libertăţile cetăţenilor, libera dezvoltare a personalităţii umane, dreptatea şi pluralismul politic reprezintă valori supreme, în spiritul tradiţiilor democratice ale poporului român şi idealurilor Revoluţiei din decembrie 1989? Mai recunoaște vreun politician din guvern faptul că toate aceste drepturi sunt garantate prin Constituție? Mai ține cineva minte că la finalul anului trecut când au bătut palma pentru nu știu câta oară, liderii partidelor comuniste PSD și PNL pledau pentru revizuirea Constituției, afirmând că România are nevoie de o Constituție” care să reflecte un model de stat conform cu nevoile societății actuale.” Au uitat să precizeze faptul că “societatea actuală” o reprezintă doar ei și nevoile lor de acoperire a jafului și a minciunii.

De la furtul la drumul mare pe care USR și PNL prin Vlad Voiculescu și Florin Cîțu împreună cu Raed Arafat l-au făcut în plină dictatură medicală cu acele izolete, spitale de carton, măști neconforme, vaccinuri și așa mai departe, suntem la un pas să trecem la alt jaf, care de această dată îi are ca protagoniști pe Nicolae Ciucă și Klaus Iohannis, în plină dictatură militară.

Astfel, dacă în timpul stărilor de urgență și mai apoi alertă, măscăricii de atunci transportau vaccinurile în cutii de pizza, mă întreb, în timpul stării de criză, păpușarii de acum cum vor transporta gloanțele și armele?