Friday, June 18, 2021


Rodica Boancă: Jos mâinile de pe copiii noștri!

Într-o lume a absurdului și a distopicului un premier al unei țări europene care se pretinde un Superman, dar poate…

De Patrioții Redacția , în Patrioții , la 02/06/2021

Într-o lume a absurdului și a distopicului un premier al unei țări europene care se pretinde un Superman, dar poate fi doar unul al haosului, vrea să ofere copiilor cadou de 1 Iunie câte o seringă cu o substanță numită vaccin despre care nu există încă date medicale, studii clinice și concluzii privind efectele adverse ale acestui produs farmaceutic! 

Ce își pot dori copiii acestei țări care trăiesc într-o irealitate ce frizează nebunia? Alocații? Nu! Sistem de educație care să le ofere siguranța unei vieți decente ca adult și integrare pe piața muncii? Desigur că nu! Un sistem de sănătate în care să fie tratați și vindecați într-un mediu igienic, fără bacterii nosocomiale? Firește că nu! Poate vor locuri de muncă plătite după standardele europene pentru părinții lor? Nu, cine a zis asta? Sau poate copilașii vor ca bunicii lor să fie respectați de statul pentru care au plătit dări o viață! Da de unde? Credeți că este posibil ca, de 1 Iunie, pruncii acestei țări, adevărații eroi care zi de zi fac naveta kilometri pentru a ajunge la școală din dorința de a se dezvolta să își dorească infrastructură școlară, stabilitate a cadrelor didactice în sistem și transport sau curent electric? Nu, bineînțeles că nu! 

Cu un cinism nemaiîntâlnit, prim-ministrul țării acesteia, vrea ca de 1 Iunie, de Ziua Copilului, sărbătoriții să primească în dar o injecție în braț, devenind cobaii unui sistem putred!  Un astfel de politician pune în pericol siguranța întregii țări, mai ales că, este incapabil să construiască un proiect sustenabil pentru copii, pentru familie, pentru natalitatea României!

În calitate de părinte ne recomandați maratonul de vaccinare de 1 Iunie, domnule Prim-ministru?   În calitate de medic sau secondat de medici imunologi și virusologi ne faceți recomandarea ca de Ziua Copilului între o vizită la Zoo și una la un muzeu să trecem pe la cort pentru a face o injecție? Nici unși răspunsul este nu!

Aceasta este răsplata pentru oamenii care v-au ales, acesta este respectul pentru resursa esențială a acestei țări – copiii – al cărui număr a scăzut vertiginos din cauza politicilor abuzive și incoerente ale guvernelor din ultimii 31 de ani? Cum vă permiteți să induceți panica în rândul copiilor și să îi folosiți pentru a vă atinge numărul de vaccinați? Jos mâinile de pe copiii noștri! Nu faceți nimic pentru a-i proteja contra pericolelor, ba dimpotrivă, nu îi ocrotiți, nu vă pasă de copiii acestei țări sau de familiile lor și nu aveți nici un drept să îi târâți în mocirla asta! 

În concluzie, lăsați copiii în grija părinților și dumneavoastră faceți o campanie de vaccinare fără circ și sfidare, ci documentată, promovată de medici nu de politruci! 

Comentarii