Patrioții

Rodica Boancă: În România, toți cetățenii au drepturi legale, însă minoritățile au mai multe „drepturi”

În România, toți cetățenii au drepturi legale, însă minoritățile au mai multe „drepturi”, după cum ne demonstrează vectorii ideologiei neomarxiste, care au ajuns la butoanele puterii. Țara noastră are nevoie mai mult ca oricând de o forță politică naționalistă și conservatoare care să apere valorile tuturor românilor, iar această forță există. Împreună cu românii din întreaga țară, dar și cu aceia plecați peste hotare, consolidăm puterea Alianței pentru Unirea Românilor.

Pe de altă parte, aș vrea să subliniez, în contextul în care a avut loc recent parada LBGT în București, că nu sunt împotriva libertății niciunui alt cetățean atât timp cât libertatea acestuia nu o încalcă pe a mea, potrivit celebrului citat al filosofului John Stuart Mill – „Libertatea ta se termină acolo unde începe libertatea celuilalt”. Detaliez în cele ce urmează:

  1. Fiecare are dreptul să decidă pentru viața lui, atâta timp cât deciziile lui nu afectează viața celor din jur.
  2. Cât timp heterosexualii nu se organizează în marșuri ca să arate ce mulți sunt ei și ce puternici, nu este normal să existe un asemenea exhibiționism în rândul unei minorități.
  3. În România, toți cetățenii au drepturi legale, însă minoritățile au mai multe „drepturi” și sunt folosite politic de unii care cred că așa influențează masele.
  4. Propaganda LGBTIQ este gândită pentru a altera spiritul tinerilor și pentru a-i duce în zona de incertitudine emoțională la vârste critice, dar nu pentru a oferi acestei minorități sexuale vreun beneficiu, ci în ideea de a crea dezbinare și conflicte în rândul populației. Când 2 se ceartă, al treilea fură: identitate națională, stimă de sine, respect, valori, bani etc.
  5. Un copil de grădiniță nu are definită personalitatea, de aceea a-i vorbi despre homosexualitate și schimbare de gen este ca și cum l-ai abrutiza mental, privându-l de auto-explorarea naturală.
  6. Masculinul și femininul prin iubire dau viață. Așa e peste tot în natură, altfel viața nu ar exista. Aceia care neagă firescul au ales o cale eronată din diverse frustrări, anturaje, deoarece un indice extrem de mic al populației are devieri genetice care ar explica homosexualitatea.
  7. De copilul meu răspund eu, părintele, până la 18 ani, în orice privință! Mă voi lupta prin toate mijloacele pentru ca toți copiii să crească normal, cultivând valori și principii creștine, dar nu contra firii. Dumnezeu să ne apere!