Patrioții

Rodica Boancă (AUR): Vreau dreptate pentru români! Adevăratul interes manifestat de Casa de Ajutor Reciproc Învățământ trebuie să fie dezvăluit!

Fiind la bază cadru didactic, și îmbrățișând meseria de profesor cu mare pasiune, nu am putut sta impasibilă în fața nedreptăților la care au fost supuși profesorii, dar nu numai, din județul Ialomița, și cu precădere din municipiul Slobozia, de către Casa de Ajutor Reciproc Învățământ, sucursala Ialomița.


Din nevoia disperată de a drămui fie și o sumă modică, multe cadre didactice au accesat C.A.R-ul, văzând în el o ultimă speranță în lupta cu facturile sau cu traiul din ce în ce mai greu. Astfel, fără informații oficiale din partea reprezentanților C.A.R., m-am erijat într-un adevărat lider de sindicat și am pichetat sediul instituției, având alături de cetățeni amăgiți, frustrați și care se consideră, pe bună dreptate, tîlhăriți de o rețea ce pare de natură infracțională. Am semnalat autorităților statului bănuielile cu privire la spălarea de bani și o posibilă deturnare de fonduri, iar în acest sens am adresat o interpelare Ministrului de Finanțe care are ca temă ,”Neregulile de la Casa de Ajutor Reciproc Învățământ, sucursala Ialomița”.


De asemenea, conform prerogativelor și atribuțiilor conferinte de funcția pe care o îndeplinesc în cadrul Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, corupţiei şi pentru petiţii din Senatul României, am depus o autosesizare la comisia mai sus amintită care se referă la situația întâlnită la C.A.R. și care este menită să scoată la iveală adevărul.


Nu doresc decât dialog și soluții pentru sutele de persoane, unele în vârstă sau bolnave. Nu vreau decât dreptate pentru cetățeni și cu atât mai mult pentru profesori. Reiterez faptul că, demnitatea românilor nu trebuie lezată de nimeni și nimic, cu atât mai puțin de interesele meschine ale unor oameni care profită de neajunsurile altor semeni de-ai lor!