Saturday, June 19, 2021


Deputat AUR: În plină criză economică, CJ Prahova dă afară românii care muncesc

Deputatul AUR Adrian Axinia atrage atenția publică asupra a ceea ce se întâmplă în cadrul Consiliului Județean Prahova și solicită…

De Patrioții Redacția , în Patrioții , la 26/01/2021 Etichete: , , , ,

Deputatul AUR Adrian Axinia atrage atenția publică asupra a ceea ce se întâmplă în cadrul Consiliului Județean Prahova și solicită respingerea sau amânarea deciziei de a externaliza serviciile de pază, care îi va afecta pe o parte din angajații instituției.

„Privesc cu îngrijorare jocurile politice ce se fac la nivelul județului Prahova. Consiliul Județean s-a apucat să-i dea pe români afară și să-i lase fără locuri de muncă în plină criză economică, ca urmare a deciziei de a închide Direcției de pază și externalizarea serviciilor. Știm cu toții că externalizarea nu înseamnă în realitate eficientizare, ci plasarea de contracte publice către companiile de casă ale celor care conduc acest județ”, susține deputatul AUR.

————————————————————————————————————

————————————————————————————————————

„Solicit public membrilor și consilierilor Consiliului Județean să respingă această inițiativă sau, cel puțin, să o amâne până când condițiile economice se vor dovedi favorabile pentru români ca să-și găsească un loc de muncă. Soluția externalizării serviciilor reprezintă, în fapt, plasarea de bani publici pentru cei care au oferit ajutor în timpul campaniilor electorale”, a mai spus Axinia.

Comentarii