Saturday, June 19, 2021


Ciprian Ciubuc (AUR): Țara arde, iar Iohannis se distrează

Deputatul AUR Ciprian Ciubuc este indignat de faptul că la numai o zi după incendiul ce a avut loc la…

De Patrioții Redacția , în Patrioții , la 01/01/2021

Deputatul AUR Ciprian Ciubuc este indignat de faptul că la numai o zi după incendiul ce a avut loc la Matei Balș, Klaus Iohannis s-a dus să schieze la Sibiu.

„Domnul Werner Klaus Iohannis este distrus de durere în urma tragediei, unde 5 români au ars de vii în spitalul Matei Balș! Președintele a trebuit să plece pe pârtia de ski! Țara arde, iar Werner Klaus Iohanis se distrează”, scrie deputatul pe pagina sa de Facebook.

AUR cere de urgență demisia lui Vlad Voiculescu, ministrul sănătății, Raed Arafat, și a managerului interimar Maria Nițescu care sunt responsabilii și principalii vinovați de tragedia de astăzi de la Spitalul de boli infecțioase „Matei Balș”, unde au ars de vii 5 români.Românii ard de vii în spitale. După drama de la Piatra Neamț, acum și la Spitalul/Institutul Matei Balș.

Asta este crimă deja! Facem un apel către Guvernul României să direcționeze urgent fondurile necesare renovării spitalelor din România, începând cu subvențiile alocate partidelor politice. Doar din aceasta sursă, vorbim de 36 milioane de euro, anual! Luați banii de la partide și salvați viețile oamenilor!

Comentarii